Nyhedsbrev December 2022

Breeders Club kommer til at holde Derbyauktion 2023 også, vi er pt i gang sammen med Charlottenlund Travbane om at finde en setup for 2023. Lige nu forventer vi kun at holde auktion lørdag den 26. August 2023. Det bliver også på denne auktion at vi udbyder de føl som er med i følprojektet, føllet vil ikke være tilstede, men der vil blive optaget en video inden auktionen.

Der kommer også en fælles auktion i januar 2023, som vi afholder sammen med ASVT, vi forventer at det bliver midt januar, men vi melder datoen ud lige så hurtigt den ligger klar.

Vi har også lavet en aftale med France Trotting om, at tilbyde alle deres 27 hingste i 2023 til danske kunden, mange af dem både på fersk og frost sæd. Fersk sæd kræver dog, at man kører sin hoppe til Frankrig. Lige nu ligger vi arm om prisen for de enkelte avlshingste, men jeg kan love, at specielt Bold Eagle bliver tilbudt danske opdrættere og Breeders Club medlemmer til en meget skarp pris.

Vi er i år blevet lovet sæd fra Vivid Wise As til 25 hopper og den kommer formentlig ud til samme pris som i 2022, selvom den er steget i Italien.