Nyt fra Breeders Club’s bestyrelse

Så har Breeders Club fået konstitueret sig efter generalforsamlingen den 14. maj.

Formand: Stig Berg Norsk

Næstformand: Jesper Hansen

Revisor: Michael Korfitsen

Bestyrelsesmedlemmer: Line Nørbak, Kaj Jensen og Bjarke Thomsen.

Bestyrelsen havde sit første møde mandag den 5. juni, hvor vi specielt havde fokus på Derby Auktionen 2023 og en evt. sammenlægning med Opdrætterforeningen. Lige nu bliver alt arbejde lagt i at få Derby Auktionen 2023 til spille. I år bliver det lidt anderledes end sidste år, da selve auktionen med håndsoprækning kommer til at foregår på den lukket tribune, hvor Morten Hald og Karsten Bønsdorf vil køre os sikkert igennem dagen. Der vil være mulighed for at spise en lækker fiskeplatte nede i Ballromm 1 og 2 i det gamle pitstop og VIP-loungen til 399,- kr. Menu vil komme på Tickster.com, når vi er klar til dette. Et hint er at holde øje med vores hjemmeside, da der kun er 110 pladser.

På den lukket tribune er der gratis adgang for alle og der vil være mulighed for at købe grillmad og øl/vand ude på publikumspladser.

Kataloget bliver ikke sendt ud til alle Væddeløbladets bonnementer i år, men vil lægge tilgængelig på alle travbaner i Danmark ca. fra den 1. august. På vores hjemmeside www.Breedersclub.nu vil vi altid have den nyeste og mest opdateret version af kataloget.

Hvis der imod forventning skulle være udfordringer med den digitale løsning, så bliver auktion afholdt som sidste år med håndsoprækning, så endnu en god grund til at være på plads på Charlottenlund Travbane den 26. august kl. 19.