Lidt billeder fra Breeders Club arrangement den 21. marts

Her er lidt billeder fra Breeders Club arrangement i går tirsdag den 21. marts “hos Aaen” i Ålborg. Foredraget var en succes med Dyrlæge/lektor Mette Christoffersen som virkelig er en kapacitet på området omkring Avl. I går var hovedfokus på “Problemhoppen” og Mette talte om emnet i ca. 2 timer og derefter var spørgelysten så stor, at vi gik godt over tiden …  Jeg tror ihvertfald ikke, at der var nogen som gik derfra med spørgsmål, som de ikke fik svar/råd om og vi kom vidt omkring.

Søren Aaen stod for maden, som var et hint med Stegeflæsk i store mængder.

Breeders Club vi takke Mette Christoffersen for at hun tog sig tid til at køre en tur til Ålborg, samt de 28 deltager som brugte en tirsdag aften i Ålborg. Breeders Club er til for at hjælpe opdrætterne i DK, så skriv gerne til mig, hvis i der er et emne vi bør tage op eller har en god ide til en foredragsholder.